GÅ UT I VÄRLDEN. ARBETA SOM OM PENGAR INTE HAR NÅGON
BETYDELSE, SJUNG SOM OM INGEN LYSSNAR, DANSA SOM OM INGEN
TITTAR OCH ÄLSKA SOM OM DU ALDRIG BLIVIT SÅRAD.



29 april 2009

Dagens.


Alla som inte håller tummarna skall dö.


Jag tackar!


Sitter med henna i håret just nu.

Eh, det är en sak jag liksom har glömt att berätta .. Jag har klippt av mig mitt långa hår. Länge sedan nu. Underbart är kort! (Även om det har vuxit ut en hel del nu).


7 kommentarer:

Den tjocke konsulten sa...

Grattis till låneavskrivningen, hur fick du igenom det??

Den tjocke konsulten sa...

.. och lycka till på provet, jag håller tummarna!

Sandy sa...

Snyggt! Visa en bild där man ser längden/frisyren bättre! (om du vill). Jag färgade håret med henna en gång i gymnasiet, det var faktiskt snyggt! Kanske man ska bli rödhårig.. är hostan bättre? Min är bättre men inte bra, kan i alla fall sova i sängen igen utan att väcka Jens. Jag har heller aldrig haft sådan hosta förut, har aldrig tidigare tagit hostmedicin.. konstigt! ´Ha en bra Valborg helg! Kram!!!!

APOCALYPTIC PUSSY, sa...

DTK.

Jag gjorde inte något alls, fick det med posten i går. Det är tydligen så att för varje 60 hp man tar, drar de av en viss summa på ens studieförberedande lån. Jag har ju läst på Komvux.

Och tack, tack :)

APOCALYPTIC PUSSY, sa...

Sandy.

Jag skall, jag lovar! Efter att jag klippt mig nästa gång; nu har det vuxit ut så pass mycket från den ursprungliga pagen så det är ingen idé. Man vill ju att ens frisyr skall vara sitt snyggaste jag när man lägger upp den :)

Jag rekommenderar henna starkt! Älskar det, nu när jag har fått in snitsen! Så skönt att ha i det, och det blir ju så snyggt!

Min hosta håller i sig. Helknäppt. Den är fortfarande slemmig och hostmedicin hjälper inte. Så jag har i stort sett slutat ta det nu .. Fast jag kan i alla fall sova nu, jag med.

Tusen kramar!

Den tjocke konsulten sa...

Där ser man, det var mer än jag visste men låter som en vettig regel för att motivera studenter.

APOCALYPTIC PUSSY, sa...

DTK.

Ja, jag tackar och tar emot!!