GÅ UT I VÄRLDEN. ARBETA SOM OM PENGAR INTE HAR NÅGON
BETYDELSE, SJUNG SOM OM INGEN LYSSNAR, DANSA SOM OM INGEN
TITTAR OCH ÄLSKA SOM OM DU ALDRIG BLIVIT SÅRAD.



2 januari 2008

Words can't describe.

Jag har inte sovit något sedan jag kom hem kl 07.05 imorse. Jag har alltså inte sovit sedan kl 18 igår kväll, med vilket alltså menas de fyra timmarna jag sov igår dag efter att ha jobbat andra natten och så förstås de där ca fem timmarna innan densamma .. Och för att inte förglömma de två timmarna innan den första natten osv osv.

Ja, jag vet inte. Till slut gav jag upp, imorse. Jag var så trött att jag inte ens var trött längre.
Jag gick upp och städade. Jag skulle bara städa (=plocka undan), diska, dammsuga och blogga. Jag städade mycket mer än jag hade tänkt - jag samlade ihop alla soporna (massivt mycket), städade ur under diskbänken, städade badrummet, sorterade armband och diadem och slängde alla leksaker Satanistkatten tröttnat på, som legat och skräpat överallt i vårt kära hem. Men mitt i allting glömde jag att dammsuga färdigt köket - jag dammsög halva, vände och fortsatte åt hållet hall, trots att det krävde en 180 graders vändning till skillnad från andra hälften av köket som låg rakt fram. Lyckligtvis är inte jag någon som retar sig på sådana saker, inte ens då jag kommer på dem efter att ha ställt in dammsugaren. Som om det var sista gången någonsin jag dammsög, liksom.
Och nu har jag lagat mat och skall äta. Omelett, mozzarellaost (ja, precis - den har jag lagat), tortillabröd (den med) och tomat (absolut). Och te och en halvbrun banan.

Jo och förresten, med hänvisning till tidigare inlägg .. Jag kan vara snäll också:


Jag är verkligen inte trött. (Men aldrig i livet att jag skulle orka gå ut med massiva mängder sopor nu, eller duscha/bada badkar/tvätta håret/leka spa. Hell no.)

PS. På bild nummer tre ser ni min feta hand=lindad handled. Fy så den gör ont!

PPS. Jag skiter i allt - jag har chillpills och ikväll skall jag knarka. Fick dem av apsnälla Eeeve, hon utlovade ingen hangover. Det håller jag tummar och tår för.

PPPS. Milismannen orkar jag inte ens tänka på. Och förmodligen inte bry mig heller.

Inga kommentarer: