GÅ UT I VÄRLDEN. ARBETA SOM OM PENGAR INTE HAR NÅGON
BETYDELSE, SJUNG SOM OM INGEN LYSSNAR, DANSA SOM OM INGEN
TITTAR OCH ÄLSKA SOM OM DU ALDRIG BLIVIT SÅRAD.



3 augusti 2008

Yo!

God morgon, god morgon .. Vääääälkomna till Veiron i ottan. Haha.

Nu har jag äntligen släpat mig upp ur sängen. Eller rättare sagt, ur soffan efter 'frukosten'. Jag somnade inte förrän ca o9.3o i morse och sov blott till kl 14.2o. Men det gör inget - jag föredrar faktiskt att vara trött framför att sova bort en hel dag. På det här viset finns det åtminstone hopp om att jag skall kunna vända dygnet rätt när jag går av på tisdag.
Och så jävla trött är jag faktiskt inte!

Nu har jag lite att göra. Jag har tänkt ta och städa lite snabbt innan jag hörs med kära Mint på telefon .. Om ca en timme eller så? Hade tänkt dammsuga, städa badrummet, duscha, gå ut med soporna och boka en tvättid. (Haha, kul - duscha ingick bland städmomenten. Fniss, fniss.)

Förut i morse, när jag fortfarande satt vid datorn, råkade jag segla in på H&M:s hemsida. Där råkade sedan ett par plagg segla in till min interaktiva kundkorg: en röd kofta, en svart-/vitrutig blus och ett par röda byxor (det sistnämnda ur deras outlet). Jo, jag behöver det här - jag behöver unna mig något så att jag skall orka fortsätta spara. Man kanske kan tycka att jag unnat mig lite väl, men vem vet - när jag väl får kläderna kanske byxorna sitter jättefult, eller den rutiga blusen är gräslig? Och om de nu inte gör/är det, är de ju värda att behålla (haha).
Den röda koftan vet jag dock kommer att vara fantastisk - jag har den redan i svart och det är en jättefin modell som jag önskar fanns i fler färger som jag tycker om. Men inte det ..




Nej, nu måste jag lägga på en rem här. Städa badrum står först på tur, och sedan dammsuga. Ta-ta.

Update: Färger, förstår ni .. Det är något 'nytt' för mig. Efter att i flera ÅR bara och enbart ha klätt mig i svart, är jag nu mycket både hungrig och törstig efter färger. Knallrött, knallblått och knallgräsgrönt är favoriterna. Åh, jag längtar efter färger!! Dock är ju svart alltid svart och kommer så att förbli. Kungen av färger. Eller icke-färger, rättare sagt. Men åh, ge mig en färgexplosion att klä mig i!!!

Inga kommentarer: