GÅ UT I VÄRLDEN. ARBETA SOM OM PENGAR INTE HAR NÅGON
BETYDELSE, SJUNG SOM OM INGEN LYSSNAR, DANSA SOM OM INGEN
TITTAR OCH ÄLSKA SOM OM DU ALDRIG BLIVIT SÅRAD.



27 december 2008



Om jag får barn skall jag ABSOLUT INTE bli som mina föräldrar.

Och kom nu inte och säg "Så där säger alla". Det är ungefär det värsta ni skulle kunna säga till mig just nu.


7 kommentarer:

SixesAndSevens sa...

och vad är det värsta som kan hända om nån säger det värsta som går att säga till dig just nu då?

hmm... rörigt. :)

Anonym sa...

Skulle aldrig säga så utan nej du kommer aldrig bli som de dina du är mycket klokare än så puss Annie

APOCALYPTIC PUSSY, sa...

Six.

Nej, jag förstår inte heller var det där var roligt ..

Annis.

Tack, raring. Tack väldigt mycket.

Anonym sa...

Jag tror att det bästa man kan säga är 'jag ska göra mitt absolut bästa för att inte begå de misstag jag anser att mina föräldrar har begått, och jag ska göra mitt absolut bästa för att bli den BÄSTA föräldern för mitt barn'. Säger man aldrig fäster sig det där som kommer efter 'aldrig' i hjärnan på något sätt, och sen står man där och är lika dumbstruck som de egna päronen...
För jag är ganska säker på att dina föräldrar har sagt likadant.

Aja, bara mina två ören, men det är i alla fall två ören till i plånkan som man kan köpa något gott för om man vill.

APOCALYPTIC PUSSY, sa...

Scytale.

Jag är tämligen övertygad om att mina föräldrar aldrig har ifrågasatt sig själva på något konstruktivt vis.

Anonym sa...

Men isch...självgodhet har jag svårt för. Visst ska man vara nöjd med sig själv och i grova drag vara tillfreds med sina beslut, men lite utrymme för förbättring och ifrågasättande måste väl få lov att finnas. Inte så att man måste vara i konstant förändring/förbättring, men att bryta mönster någon gång då och då tror jag är nyttigt.

Sen är ju inte blodsband något som gör att man automagiskt får bättre relation till någon, relationer måste man jobba med oavsett vilken typ av relation det handlar om. Tyvärr glömmer nog många bort det och får för sig att 'vi är ju ändå bara en familj, det här är ingenting vi kan göra något åt, vi sitter fast i den här konstellationen och behåller våra roller för alltid -- varför gå emot universums lagar'.

APOCALYPTIC PUSSY, sa...

Scytale.

Håller med dig i sak!
Fast det är inte problemet med mina föräldrar. De är bara insiktslösa och inte förmögna att ens tänka om de gjorde rätt eller inte. Eller mamma är mer att hon blir skitledsen och känner sig värdelös när man påtalar något fel och börjar gråta om hur hon gjrode så gott hon kunde (men hon förändrar inte sitt fortsatta beteende för det, nej) och pappa är bara helt omedveten om något alls. Knappt så att han vet om att han har barn, i bemärkelsen att han antagligen inte funderat många knop kring sin föräldraroll och vad han kan bidra med och borde tänka på och ha tänkt på.
http://apocalypticpussy.blogspot.com/2008/12/tankar.html

Och ja, jag håller med dig om det sista också - blodsband är band man inte måste helga i tid och evighet om man inte vill, då man ej valt dem själv. Och som med alla relationer - är de bra så grattis!!