GÅ UT I VÄRLDEN. ARBETA SOM OM PENGAR INTE HAR NÅGON
BETYDELSE, SJUNG SOM OM INGEN LYSSNAR, DANSA SOM OM INGEN
TITTAR OCH ÄLSKA SOM OM DU ALDRIG BLIVIT SÅRAD.



26 juli 2009

Ha!



Jag vet inte om jag köper något ekologiskt alls. Och gör jag det, är det för att det smakar godare, är näringsrikare eller något liknande - aldrig medvetet för miljöns skull. Folk som ekologivränger ut och in på sig själva .. En jävla fluga, det är vad det är! Om två år kommer alla att göra något annat - och svära lika mycket vid det.


2 kommentarer:

gu_ru sa...

en annan skön grej med ekologiska jordbruk är att de oftast driftas på helt miljövidriga sätt. växthusen med asgamla bensindrivna elverk som dricker som fan och spottar ur sig som fan och dessutom har en svinlåg effektkoefficient, dvs att den energi som går åt att drifta elverken är högre än det elverken sedan genererar. växthusen brukar dessutom läcka som attan.
fast det går ju åt flera gånger fler personal på dessa plejs, så det vore ju ett fint sättt att lösa arbetslösheten på, men det kommer inte att ske förrän nästa höst..

APOCALYPTIC PUSSY, sa...

gu_ru.

Du ser, du ser - det skall man stå folk i huvudet med om de skulle få för sig att börja predika. Mycket av det där med ekologisk mat och att folk mår "åååhhh så mycket bättre" tror jag sitter i huvudet. Som någon slags placebo-/gott samvete-effekt.

PUSS OCH KRAMAR!!!